Menu

Šuker za MS: Rusija je sigurna, Katar mora biti zabrinut, Mandžo zabija Italiji

ZAGREB - Davor Šuker boji se ponavljanja scenarija iz Maksimira na utakmici protiv Norveške. Podsjetimo da je nakon povika s tribina "za dom - spremni" Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji slijedila kazna igranja pred praznim tribinama, a ponovi li se to na Poljudu protiv Bugarske kazna bi mogla biti oduzim,anje bodova. Evo što je na ovu temu rekao predsjednik HNS-a u emisiji "U 4 oka" Media servisa.





"Izgrednik koji je napravio 5,6 do 10 puta, ponovno može doći na stadion. Ako je napravljno na jednom stadionu, trebalo bi napraviti kao što je vani da ne može prići sportskim objektima. Možemo plaćati nove račune, nove kazne, možemo plaćati oduzimanja tri boda...", rekao je Šuker.



Nakon bakljade i sramote na San Siru na utakmici protiv Italije - UEFA je naše takozvane navijače smjestila na samo dno ljestvice.







"Ali ono što me najviše boli, to je ono da nas svrstavaju među 4 najgora: Turska, Srbija, Poljska i Hrvatska. A tu me srce boli", kaže Šuker.



Referirao se Šuker i na kurupciju u FIFA-i. Mnogi žele da se Rusiji i Kataru oduzme domaćinstvo Svjetskog prvenstva.







"Mislim da Rusiji ne. Katar bi mogao biti zabrinut. Nitko nije slušao kada se trebala donijeti odluka. Trebalo je i nas malo slušati, ali odluka je donesena. Čekajmo kongres i bit ćemo pametniji", rekao je Šuker. U petak Vatrene očekuje važan suret u kvalifikacijama s Italijom na praznom Poljudu. Neće biti Modrića, Ćorluke, Lovrena, a veseli da je na utakmici s Gibraltarom Mario Mandžukić prekinuo golgeterski post.







"Pravog nogometaša, pravog golgetera moraš čekati i treba mu uvijek dati šansu i pratiti ga i malo igrača je kao što je Christiano Ronaldo i Messi da zabijaju svaku utakmicu. Mandžukić je naš ubojiti strijelac. Nadam se da će zabiti sigurno gol protiv Italije, to osjećam i evo, potpisao je sad...", kaže Šuker.



Za sam kraj intervijua predsjednik HNS-a poslao je poruku navijačima.







"I nadam se da ćemo biti svi zajedno i da ćemo prebroditi ovu krizu, rekao bih 1.200 navijača koji će sigurno biti izviždani i sigurno izgubiti ovu bitku s nogometom", kaže Šuker.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam