Menu

Sara Beram za MS: Nadam se nastupu i medalji na Olimpijskim igrama

ZAGREB - Hrvatska boksačica Sara Beram treći je put u nizu osvojila najstariji europski turnir - "Beogradski pobjednik".

Sara Beram je imala dvije vrlo teške borbe u Beogradu i obje su bile protiv suparnica iz Kazahstana. U polufinalu je Beram nadjačala Lauru Yessenkeldi, a u finalnoj borbi Aknar Ishamovu.

"Pritisak je bio velik jer sam bila nositeljica tunira u kategoriji do 63 kilograma. Organizacija je bila na visokoj razini jer taj tunir organizira Europska boksačka federacija. Tamo se uvijek osjećam ugodno i kao da sam doma", rekla je hrvatska predstavnica za Media servis.

Pobjedama na "Beogradskom pobjedniku" potencijalna olimpijska kandidatkinja za Pariz iduće godine potvrdila je odličnu formu za lipanjske Europske igre u Poljskoj, koje će biti i olimpijske kvalifikacije.

"Tu idemo do 60 kilograma, dakle moram skidat kilograme za kategoriju niže. Nadamo se i ja i moj tim kvalifikacijama na Olimpijske igre, a kada se kvalificiramo nadamo se i medalji u Parizu", zaključila je članica BK Petar Zrinski.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam