Menu

Robert Murić za MS: Turci su u nevjerici, jako je loša situacija nakon potresa

ZAGREB - Snažan potres koji je pogodio Tursku zabrinuo je i mnoge hrvatske sportaše koji u toj zemlji zarađuju za život. Jedan od njih je i nogometaš Robert Murić.

Krilni napadač Konyaspora, 27 - godišnji Robert Murić u trenutku snažnog prvog potresa bio je u Istanbulu, a svoje dojmove podijelio je za Media servis.

"Bio sam u Istanbulu i odjednom sam dobio puno poruka u kojima su svi pitali jesam li dobro. Nisam ni znao o čemu se radilo, a onda sam vidio da je bio potres. Nisam mogao vjerovati", rekao je Robert Murić i nastavio:

"Čitava Turska ne može vjerovati da se ovo dogodilo. U mojoj momčadi puno je turskih igrača koji su tužni. Proglašeno je tjedan dana žalosti. Osim dućana, ništa drugo ne radi. Jako je loša situacija", kazao nam je Murić koji je iz Rijeke stigao u Konyaspor. O eventualnom odlasku iz Turske ne razmišlja. Straha nema.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam