Menu

Habazin za MS: Spremna sam ispisati povijest boksa

ZAGREB - Hrvatska boksačica Ivana Habazin uskoro se vraća u ring, a spektakularnu borbu za svjetsku titulu dovodi u Zagreb.

Ivana Habazin u travnju će imati priliku da pred svojim navijačima u Zagrebu, u Košarkaškom centru Dražen Petrović postane apsolutna svjetska prvakinja u velter kategoriji. Borit će se protiv Jessice McCaskill 20. travnja. Ta se borba rebala održati još lani, ali nije došlo do dogovora. Sada je konačno sve službeno.

"Dosad u povijesti nikada nitko nije bio da je osvajao dvije ili više svjetskih titula u jednoj težinskoj kategoriji. Definitivno je ovo najveći meč moje karijere", rekla je na startu razgovora Ivana Habazin za Media servis i potom opisala suparnicu.

"Protivnica je zahtjevna, ali je malo starija od mene i naravno vidim svoju prednost i u godinama. Definitivno imam šansu pobijediti. Ona je jako agresivna i tako je pobijeđivala svoje protivnice. Ne treba ju podcijeniti. Borba će biti teška, ali spremit ću se maksimalno", dodala je Habazin koja će do sredine veljače boraviti na Floridi, a potom ide u Kolumbiju gdje će odraditi visinske pripreme u trajanju od pet tjedana. Posebno ju raduje što će ju spremati trener Vlado Božić.

"Vjerojatno ćemo opet ispisati povijest i uzeti svjetske titule po treći put. Pozivam sve da dođu na meč. Bit će desetak mečeva i spektakl je zagarantiran. Podržite me u ispisivanju povijesti", zaključila je hrvatska boksačica.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam