Menu

Veselin Vujović za MS: Znao sam što će se dogoditi, ali kazna je prestroga

ZAGREB - Sada već bivši trener rukometaša Nexea Veselin Vujović kažnjen je zbog incidenta na derbiju u Našicama između Nexea i Zagreba.

Veselin Vujović tri mjeseca neće smjeti obnašati ulogu trenera u Hrvatskoj. Epilog je to nakon incidenta koji se dogodio na rukometnom derbiju između Nexea i Zagreba u Našicama 7. travnja.

Sinoć je Veselin Vujović objavio da više nije trener našičke momčadi, a evo kako je crnogorski stručnjak kaznu Stegovnog suca Hrvatskog rukometnog saveza Srećka Ilića komentirao za Media servis.

"Ako su već stavili da je bilo vrijeđanje službene osobe tri mjeseca je prevelika kazna. Za fizički kontakt još i da, ali za vrijeđanje...No dobro, to je bilo za očekivati. Znao sam što će se dogoditi. Na kraju krajeva to je i ubrzalo moju odluku da odem iz Nexea. Što da radim? Tako je kako je", izjavio je Veselin Vujović.

U utakmici domaće Lige za prvaka igrala se posljednja minuta prvog poluvremena, a Zagreb je vodio 16-9. Zatim je sudac donio odluku koja se nije svidjela igračima Nexea te je nastala gužva u blizini zapisničkog stola, a igrač Nexea Marko Bezjak u prolazu je ramenom u leđa udario delegata Antu Josića koji se zatim srušio i trebala mu se pružati liječnička pomoć.

Utakmica je na kraju bila prekinuta te naknadno registrirana pobjedom 10-0 Zagreba. Odlučeno je kako će Bezjak dobiti kaznu zabranom igranja rukometa 12 mjeseci, četiri mjeseca kazne dobio je Andraž Velkavrh, a sada već bivši trener momčadi Veselin Vujović dobio je zabranu obnašanja dužnosti trenera na tri mjeseca. Dobio je kaznu i Nexe, a ona iznosi četiri tisuće eura.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam