Menu

Media servis slavi 19. rođendan: Nastavljamo biti najbrža istina

ZAGREB - Media servis obilježava svoj 19. rođendan. Naša radijska informativna agencija pokrenuta je 2003. godine, a prve vijesti tada je prenijelo 18 hrvatskih radijskih postaja, a danas to čini više od 50 članica, s dosegom od 2 milijuna slušatelja tjedno.
Svakoga dana donosimo vijesti iz zemlje i svijeta iz sata u sat, a u središnjoj informativnoj emisiji Vijesti plus Media servisa obrađujemo najvažnije teme dana i analizu aktualnih političkih, gospodarskih, društvenih i sportskih događanja. Kroz 19 godina rada i djelovanja ugostili smo mnoge istaknute osobe i dobili brojne ekskluzive kroz emisiju Intervju tjedna Media servisa iz zemlje i svijeta, koja se emitira u video i audio obliku. Osim u eter, naše vijesti i intervjue plasiramo na web u pisanom i audio obliku, ali i na Twitter, Instagram i YouTube kanal Media servisa. Prenosimo isključivo provjerene i točne informacije, uz prepoznatljiv slogan Media servis - najbrža istina.

"Svijet se u posljednjih 19 godina promijenio iz temelja. Kako se mijenja svijet, tako se mijenja i radio, a s njim i naša radijska informativna agencija, koja ima veliki utjecaj na hrvatskoj medijskoj sceni. Svakim danom pokušavamo biti bolji i drugačiji, stvaramo nove trendove, no nikada nismo podilazili senzacionalizmu. Naše članice, ali i naši slušatelji od nas očekuju informaciju, istinu i kvalitetu. Njihovo povjerenje naša je motivacija, stoga i u narednom razdoblju nastavljamo biti najbrža istina", rekla nam je direktorica i glavna urednica Media servisa Silvija Londero Šimleša.

Bez naših kolegica i kolega, članica i slušatelja, ne bi bilo ni nas, stoga svima vama želimo zahvaliti na povjerenju, u svih ovih 19 godina. Slušamo se i dalje.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam