Menu

[AUDIO] Specijalist ginekologije Kisić za MS: Velik dio žena nije dovoljno informiran o reproduktivnom zdravlju, a ni o estetskoj ginekologiji

ZAGREB - U povodu brojnih dana posvećenih podizanju svijesti o stanjima i bolestima reproduktivnog sustava među kojima su Dan borbe protiv raka jajnika ili Mjesec posvećen endometriozi, u Intervjuu Media servisa razgovarali smo o temi ženskoga reproduktivnog zdravlja. Više o tome rekao nam je specijalist ginekologije i porodništa te subspecijalist ginekološke endokrinologije iz KBC-a Zagreb, Petrove bolnice, doktor Marko Kisić. Osvrnuo se na pojedine bolesti reproduktivnog sustava, objasnio više o ginekološkim kirurškim zahvatima, važnosti redovnih ginekoloških pregleda, ali istaknuo i poseban dio estetske ginekologije koji uključuje estetsko-regenerativne tretmane intimne zone. Intervju je vodila Iva Ralica.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam