Menu

Pokrenuta jedinstvena akcija Hanza medije za sve čitatelje

ZAGREB - Svjesni situacije u kojoj se nalaze današnji čitatelji u kontekstu aktualne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, Hanza media je pokrenula jedinstvenu akciju 100 + 100.
​Akcijom se želi omogućiti čitanje iz sigurnosti doma, po posebnoj cijeni, uz dostavu do kuće i uz ekskluzivni dar. Akcija je nazvana 100+100, jer kombinira 100 dana pretplate i 100 dana ekskluzivnog poklona.

Naime, svaki novi pretplatnik Jutarnjeg lista ili Slobodne Dalmacije ili Sportskih novosti u sklopu 100 dana, kao dar dobije besplatni ulaz u svijet svih njihovih izdanja. To znači da su svakome tko se uključi u ovu akciju putem mobitela i računala dostupna baš sva aktualna i prošla izdanja Globusa, Glorije, Otvorenog mora, Max Fishinga i Auto kluba.

"Znamo da većina čitatelja ne može zamisliti dan bez najnovijih vijesti i da želite pratiti najnovije informacije iz politike, zdravlja, kulture ili se inspirirati i zabaviti, i to baš čitajući omiljene novine. Iz sigurnosti doma ili u šetnji na svježem zraku", poručili su iz Hanza medije.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam