Menu

Otvoren novi studio Entera Zagreb

ZAGREB - Enter Zagreb, prvi CHR - current hits radio u Hrvatskoj koji svira elektronsku glazbu, sada svira iz jednog od najmodernijih radijskih studija u Europi najsofisticiranijom tehnologijom, a otvorio ga je Joe Bašić, organizator Ultre Europe festivala čiji je ekskluzivni medijski pokrovitelj upravo Enter.
Enter Zagreb, poznat kao glazbeni prozor u svijet, u metropolu je iz svijeta donio i najbolje što postoji od radijske tehnologije. Gotovo dva milijuna kuna vrijedno ulaganje u novi studio i prostore u jeku pandemije pokazuje da Enter ima vrlo ozbiljne planove za budućnost. Jedan od njih je i daljnja suradnja s najjačim glazbenim festivalom u ovom dijelu Europe - Ultrom, a čovjek koji ga je doveo u Hrvatsku, Joe Bašić, na otvorenju studija nije skrivao oduševljenje.

'Top je, stvarno sam iznenađen i jako sretan da nešto ovakvo postoji u Hrvatskoj. Mislim da je to veliki korak za cijelu scenu u zemlji', rekao je Bašić.

Enter Zagreb već se pozicionirao u domaćoj radijskoj areni kao hit radio koji u rekordnom roku donosi najnovije hitove tek izašle iz glazbenih studija diljem svijeta. Imaju ekskluzivne ugovore s nekima od najjačih globalnih DJ zvijezda zahvaljujući kojima uživo prenose njihove showove. Pomakli su granice i organizacijom prvog reality radijskog showa u Hrvatskoj, a i šire. U sedam godina postojanja unijeli su svježinu i podigli standarde na radijskoj sceni. Ostvarili su golem uspjeh dopirući do generacije Z i milenijalaca, a direktor Entera Dario Antunović na sva dosadašnja postignuća gleda kao na zalet za ono što je pred njima.

'Tehnološki izvrsno potkovani urbani ljudi upoznati su s najnovijim globalnim trendovima, na raspolaganju im je do sada nezamislivo velik izbor. Ipak mnogi od njih biraju Enter iz dana u dan, svi su oni Enter people. Naša snaga je u tome što smo im postali dio ekipe, pričamo istim jezikom, kužimo se', poručio je Antunović.

Prva glazbena zvijezda koju su ugostili u novom studiju bila je Zsa Zsa. U njihovom poznatom Mashupu tjedna oduševila je obradom aktualnih svjetskih hitova.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam