Menu

Na narodnom ispričana priča koja je ganula cijelu Hrvatsku

ZAGREB - Nedavno je na narodnom ispričana jedna od najljepših radijskih priča, a detalje nam je iznio Katijan Knok, direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta.
‘Ljudi koji nadahnjuju’, ‘predivna gesta’, ‘ima nade za naš posrnuli svijet’, ‘veličina srca i duše nema cijenu’ - samo su neki od komentara slušatelja nakon što se zemljom proširila vijest da je požrtvovni policajac Miroslav, petrinjski heroj čija je fotografija na kojoj sjedi shrvan obišla svijet i koji je pokušao spasiti stradalu djevojčicu nakon razornog potresa, osvojio u nagradnoj igri na narodnom odmor na Pagu, a da se nije ni prijavio. Za njega je to učinila kolegica Sanela koja ga nije osobno poznavala.

‘Iskreno hvala gospođi Saneli koja je omogućila da se ispriča ova predivna priča i koja nam je potvrdila da se dobro dobrim vraća’, poručuje Katijan Knok i objašnjava da se javila na narodni u sklopu nagradne igre u kojoj su vikend odmorom u hotelu In Excelsis na Pagu nagrađivali najljepšu priču o svladavanju izazova u protekloj godini.

‘Znam da u nagradnim igrama ne prolaze neke srcedrapajuće priče. Međutim, ovo je priča o hrabrosti i snazi, priča o obitelji kojoj to najviše treba. Svima nama treba, al’ njima najviše’, rekla je Sanela kad je za odmor prijavila Miroslava te napomenula da su on i njegova obitelj još uvijek u kontejneru, jer im je kuća razrušena.

‘Njezina gesta sve nas je oduševila i nije bilo sumnje u to tko je pobjednik. Odmah smo stupili u kontakt s našim partnerom u ovoj igri, iz hotela In Excelsis. Njihova reakcija bila je fantastična. U trenu su odlučili Miroslavu i njegovoj obitelji pokloniti sedmodnevni odmor, kad god im odgovara, a Saneli dati nagradu za koju je prijavila Miroslav, vikend u hotelu’, priča nam Knok.

Kad je sve dogovoreno, preostalo im je još nazvati Miroslava.

‘Slušao sam sve i teško mi je to. Malo sam emotivan, zahvaljujem gospođi od srca u ime cijele moje obitelji. Ako ikako mi možemo pomoći, vrlo rado…’, rekao je Miroslav na narodnom iskreno dirnut i iznenađen, ali još uvijek spreman pomoći drugima.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam