Menu

Veliki update streaming kanala Antene Zagreb

ZAGREB - ‘Stvari koje voliš’ na Anteni Zagreb shvaćaju vrlo ozbiljno, pa su želje publike pretočili i na svoje streaming kanale koji se slušaju putem njihovog weba i aplikacije. Ukupno ih je pet, a svaki svira baš ono što slušatelji prvog izbora metropole žele čuti.
Iza njih je ozbiljan posao. Nakon provedenog velikog glazbenog istraživanja i analize podataka, na Anteni su pokrenuli novu glazbenu rotaciju na svim svojim kanalima.

‘Istraživanje je pokazalo da smo napravili pravu stvar i osvojili slušatelje novim zvukom Antene Zagreb s kojim smo startali prije otprilike pola godine, a nakon velikog glazbenog istraživanja dodatno smo updejtali glazbene rotacije. Što Zagreb želi slušati, osim putem FM-a i DAB-a +, može se čuti i na našem streaming kanalu LIVE’, objašnjava Hrvoje Barišić, direktor Antene Zagreb i kreativni konzultant AMM Global Instituta.

Slušanje Antene LIVE više je od stvari koje voliš.

‘Zabava, voditelji koji te kuže, interaktivnost i doza najaktualnijih vijesti uz najpopularniju svjetsku glazbu, na Anteni LIVE dajemo sve ono što je potrebno za uspješan dan.’

Taj streaming kanal, kao što smo već pisali, je i najslušaniji, ali sve se češće klika i na ostale. Oni su također korigirani na temelju preferencija publike utvrđenih u velikom glazbenom istraživanju.

‘Na LOVE kanalu Antene Zagreb donosimo najbolje ljubavne duete hrvatske i svjetske glazbene produkcije svih vremena, poput Lady Gage & Bradleya Coopera, Joea Cockera & Jennifer Warnes ili Zsa Zse & Hiljsona Mandele.’

Njihovi slušatelji mogu uživati i uz isključivo najveće aktualne hitove na HIT kanalu.

‘Na tom kanalu vrti se TOP 40 Antene Zagreb, top lista najnovijih i najslušanijih pjesama na Anteni. Refresha se svaki tjedan što omogućuje slušateljima da na vrlo jednostavan način poprate svjetske glazbene trendove.’

Kreirajući kanale nisu zanemarili ni globalni trend koji hara svjetskim glazbenim ljestvicama.

‘Kanal MIX donosi najpopularniju LATINO glazbu, trenutno jedan od najpopularnijih glazbenih pravaca u svijetu. ‘

Poseban kanal posvećen je glazbi koja je uvijek atraktivna.

‘ROCK kanal donosi bezvremenske rock hitove čija popularnost ne blijedi bez obzira na aktualne trendove. Da rock glazba i dalje ima svoju publiku najbolje dokazuje pobjednik Eurosonga’, napominje Barišić. Oni poznaju trendove, pa i one koji tek dolaze.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam