Menu

Studenti poljoprivrednih fakulteta okupljeni u AgroStart-Up

ZAGREB - Sutra se u prostorijama Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održava 5. jubilarna AgroStart-Up konferencija koju će otvorti ministrica poljoprivrede Marija Vučković te održati uvodno izlaganje i odgovarati na pitanja studenata.

Sudjelovat će predstavnici studenata svih poljoprivrednih fakulteta i odsjeka uživo i online i to sa Veleučilišta iz Rijeke, Požege, Križevaca, Karlovca te Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Agrobiotehničkog fakulteta iz Osijeka.

"Ova konferencija ima za cilj inspirirati buduće poljoprivrednike, pružiti im informativnu potporu ali i kroz priče mladih hrvatskih poljoprivrednika i njihova iskustva pružiti smjer njihovog budućeg poljoprivrednog puta. Ponosan sam što smo uspjeli okupiti sve fakultete te veleučilišta, zahvaljujem svima koji su pružili potporu ove pete jubilarne konferencije ali i prethodnih godina", izjavio je Danijel Koletić, utemeljitelj i predsjednik organizacijskog odbora 5. jubilarne AgroStart-Up konferencije.

Konferencija se održava u hibridnom obliku, studenti će imati priliku čuti 13 predavanja i dva panela. Konferencija se održava bez kotizacije.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam