Menu

Poznata imena izvođača na devetom izdanju Ultre Europe festivala

ZAGREB - Prvi čovjek Ultre Europe, Joe Bašić u ekskluzivnom razgovoru za Enter Zagreb potvrdio je da sjajna prodaja ulaznica govori da bi deveto izdanje ovog festivala elektronske glazbe moglo biti najveće do sada.
''Cilj nam je da u Hrvatsku dođe što više ljudi iz cijelog svijeta koji će uz nastupe najvećih svjetskih zvijezda EDM scene moći uživati i u ljepotama naše zemlje. Ove godine pripremamo puno iznenađenja i noviteta koji će pokazati zašto je ULTRA Europe najveći festival u Hrvatskoj i u regiji'', rekao je Bašić za Enter Zagreb.

Glavna splitska pozornica - Park Mladeži zasvijetlit će u ULTRA Europe bojama od 7. do 9. srpnja.

''Na deveto festivalsko izdanje, između ostalih, stižu Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Afrojack, Carl Cox, Charlotte de Witte'', potvrdio je za Enter Zagreb Alek El-Kazal, voditelj projekta Ultra Europe.

Najnovije informacije vezane uz spektakl pod Marjanom doznajte putem frekvencija 97,0 / 99,0 MHz i društvenih mreža Entera Zagreb koji će i ove godine svoj studio preseliti u Park Mladeži. Slušatelje očekuju noviteti, a one koji budu imali najviše sreće Enter vodi na ULTRU i to u VIP aranžmanu.

Enter Zagreb i ove je godine ekskluzivni medijski pokrovitelj ULTRA Europe Festivala kojeg je do sada posjetilo više od 1.300.000 ljudi. Split će, već devetu godinu, ugostiti najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam