Menu

U Pazinu se održava drugi međunarodni poljoprivredni sajam AgroTerra Istra

PAZIN - Drugi međunarodni poljoprivredni sajam AgroTerra Istra održava se sredinom travnja u Pazinu. Poziv je upućen na sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva, pčelare, maslinare, vinare, pršutare, proizvođače sireva, proizvođače eko prehrambenih proizvoda ili destilerije. Upravo sve to možete pronaći na sajmu, poručuju organizatori.
Odlike ovog sajma su izvrsna posjećenost i bogata ponuda proizvoda kako za male, hobi poljoprivrednike, tako i za velike poljoprivredne proizvođače. Više o sajmu za Media servis otkrio je direktor sajma, Marko Londero.

"Ove godine imamo više od 110 izlagača, krenuli smo prošle godine u realizaciju sajma zato jer cijelo ovo područje Istre, Primorja i svega ostaloga, nema adekvatan sajam koji bi popratio sve ono što Istra i Primorje nude. To su naravno vrhunska vina, maslinova ulja i sve ostalo."

 

Londero je otkrio kako su zakupnici reagirali s obzirom da su unatoč porastu razina cijena, cijene zakupa izdavačkih prostora ostale iste.

 

"95% izlagača od prošle godine je potvrdilo dolazak i ove godine, pa smo proširili izlagački prostor. Tako da će gradsko-školsko sportska dvorana i sve vezano uz nju, odnosno kompletan prostor oko nje, od 14. do 16. travnja biti poprište svega vezanog za poljoprivredu."

Prema procjenama redara i policije ove se godine očekuje veći broj posjetitelja, a ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan.

"Ove godine planiramo još puno iznenađenja, od mehanizacije do unutarnjeg prostora. Za svakog ponešto kako se kaže."
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam