Menu

Na najprestižnijem svjetskom natjecanju vina, zasjala i vina Galić

ZAGREB - Na najprestižnijem svjetskom natjecanju vrhunskih vina, Decanter World Wine Awards, zasjala su i vina vinarije Galić iz Kutjeva sa čak dvije zlatne medalje.
Zlatom su nagrađena Galićeva vina Sauvignon Blanc i Ego Tribidrag. No, na Decanter World Awards još je sedam vina vinarije Galić dobilo medalje i to dva srebra i čak pet brončanih odličja. Kruna je to iznimne upornosti, velikog ulaganja u nasade i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji vina te stalno traganje za najnovijim svjetskim podrumarskim i vinarskim znanjima.

Čak 12 milijuna eura uloženo je jednu od najopremljenijih vinarija, a Galić vina nastavljuju investicijski ciklus i u nasade i proizvodnju. Devet Decanterovih odličja Galić vina svrstava u sam vrh europske i svjetske vinske karte, a Galić vina najavljuju i nove vrhunske vinske kreacije koje će se uskoro naći na tržištu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam