Menu

GinIstra u Rovinj dovodi vrhunske stručnjake

ROVINJ - Prvog vikenda u listopadu u Rovinju će se održati dvodnevna manifestacija posvećena ginu - 2. GinIstra Festival, a kako otkrivaju organizatori, svoj je dolazak do sada potvrdilo gotovo 30 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Italije. Priopćenje GinIstra festivala slijedi u nastavku.
Drugo izdanje GinIstre bit će održano 6. i 7. listopada u Staroj tvornici duhana, a u sklopu Festivala, nastupit će grupa Vatra i Urban&4, uz još neka glazbenih iznenađenja.

S obzirom na veliki interes među proizvođačima gina, vrijedi naglasiti kako su prijave otvorene do 31. srpnja putem službene internetske stranice, a uzorke proizvoda prijavljenih destilera ocjenjivat će stručni žiri sastavljen od stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Dodajmo još kako su već u prodaji i ulaznice putem sustava Eventim koje uključuju ulaz na festival, konzumaciju tri gin&tonica, čašu u trajnom vlasništvu, sudjelovanje na panelima i radionicama te ulaz na koncerte.

„Uspješno prošlogodišnje izdanje GinIstre potvrdilo nam je da postoji veliki interes za znanjem unutar ovog sektora zbog čega smo ove godine odlučili napraviti korak naprijed i u potpunosti se okrenuti struci.

Stoga moram naglasiti kako sve izlagače, ali i zainteresirane posjetitelje, očekuju brojne zanimljive prezentacije, paneli i radionice na kojima ćemo proći teme od same proizvodnje, preko brendiranja proizvoda pa sve do plasiranja na tržište.

Bit će to jedan zanimljivi vikend tijekom kojeg ćemo zaista spojiti ugodno s korisnim pa pozivam proizvođače da se prijave do 31. srpnja, a sve ostale zainteresirane da kupe karte za GinIstru putem sustava Eventim“, poručio je organizator Igor Franković.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam