Menu

Direktor HTZ-a na Danima hrvatskog turizma: Vjerujem da će mnogi turistički djelatnici biti zadovoljni ovogodišnjim izdanjem

ROVINJ - Drugi je dan najvećeg okupljanja turističkog sektora u zemlji. Održivi turizam glavna je tema ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma u Rovinju koje organizira Hrvatska turistička zajednica.

Tijekom dana će se održati brojni paneli i rasprave, a za kraj Dana turizma organizirana je svečana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Direktor HTZ-a istaknuo je kako su upravo Dani turizma prilika da rezimiramo aktualnu turističku godinu.

„Ja bih rekao da ćemo sa ove manifestacije izvući određene zaključke i na temelju tih zaključaka i strateških dokumenata pripremiti 2024. i sve buduće godine. Vjerujem da će mnogi turistički djelatnici biti zadovoljni ovogodišnjim izdanjem Dana hrvatskog turizma“, rekao je Staničić.

Osim toga, za kraj manifestacije predviđena je svečana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada.

„To je prigoda da zahvalimo najboljima i da nagradimo najbolje. Ovo je i prigoda da se svi međusobno malo podružimo i opustimo. Znamo koliko je turizam značajan za hrvatsku ekonomiju i gospodarstvo. Da svi zajedno, zajedničkim snagama krenemo u pripremu za realizaciju onoga što nas čeka u 2024. godini“, zaključio je Staničić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam