Menu

U Beogradu započela 21. međunarodna PRO PR konferencija

BEOGRAD - 21. međunarodna PRO PR konferencija započela je jučer u Beogradu, a u ukupno tri dana trajanja okupit će 220 sudionika iz 16 zemalja.
Predsjednik organizacijskog odbora konferencije Danijel Koletić je prilikom svečanog otvaranja poručio:

„Digitalna transformacija mijenja ne samo komunikacijske mogućnosti već neprestano nameće i nove izazove u odnosima s medijima. Transparentnost, lažne vijesti, umjetna inteligencija i etika izazovi su uz kibernetičku sigurnost kojim se susreće danas struka odnosa s javnošću ne samo na nacionalnim, nego i globalnim nivoima.

Kreativnost je ključ komunikacijskog uspjeha, a jedino zajedno, stručnjaci za odnose s javnošću koji su bili i ostali ključan faktor upravljanja ugledom, mogu doprinijeti kredibilitetu kroz transparentnost, istinitost i kredibilitet izvora informacija. Ponosan sam što smo po četvrti put u Srbiji i što će vodeći stručnjaci sa svog područja razgovarati i prenijeti svoja znanja. Moto ovogodišnje konferencije „Novi smjerovi, novi izazovi“.“

Organizatori ovogodišnje konferencije kao i prethodnih godina, u zemlji u kojoj se organizira, omogućili su i besplatno sudjelovanje 50 studenata ove godina s četiri fakulteta, Fakultet organizacijskih znanosti u Beogradu, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Fakultet političkih znanosti u Beogradu i Filozofski fakultet u Novom Sadu. U sklopu konferencije danas će se dodijeliti i tradicionalna prestižna PRO PR Globe Awards priznanja.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam