×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Media servis obilježava 16 godina djelovanja

ZAGREB - Media servis, kao najslušanija radijska informativna agencija u Hrvatskoj, obilježava 16 godina svoga djelovanja. Prilog Damira Tabakovića koji je na Media servisu od prvog dana.

Media servis od 10. ožujka 2003. godine donosi najnovije informacije iz zemlje i svijeta, na ukupno 50 radiostanica, te ima utjecaj na 2 milijuna slušatelja.

 

 

"Sretan 16. rođendan Media servisu."

 

"Ostanite i dalje najbrža istina."

 

"Sportskoj redakciji Media servisa hvala na svim dobrim rezultatima, sretan 16-i."

 

"Sretan vam rođendan."

 

 

Media servis svakodnevno proizvodi različite programske sadržaje u audio i video formatu. Emitiramo 14 emisija vijesti dnevno, a emisija Vijesti plus donosi presjek najvažnijih događaja u danu. U proteklih 16 godina stvorili smo mrežu od 200 urednika i novinara iz cijele Hrvatske sa sjedištem u gradu Zagrebu. Specijalizirana emisija Intervju tjedna Media servisa producira se u audio i video formatu te na YouTube kanalu Media servisa. Gostovanja najvažnijih političkih i društvenih aktera pamte se dandanas, a njihove izjave citiraju svi mediji u Hrvatskoj.

 

 

Media servis ekskluzivno: "Dobar dan vama, svim slušateljima i gledateljima. Zadovoljstvo mi je danas razgovarati s vama o ove četiri protekle godine", poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uoči obljetnice inauguracije Media servisu, jedinom mediju kojem je odlučila dati intervju.

 

 

"Ja još nisam svjestan onoga što smo mi učinili i vjerojatno nikada neću biti", rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon Rusije. "Prilično smo nezadovoljni odnosom Hrvatske i Mađarske", rekao je mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto, desna ruka mađarskoga predsjednika Viktora Orbana, prilikom posjeta Hrvatskoj.

 

 

"Koristim ovu priliku da se ispričam svim građanima koji su mislili da je Milan Bandić primio čovjeka koji je s ratnim zločincem bio na svadbi ili pio kavu ‘91. godine", izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

 

"Neka moje povjerenje stave pred Sabor", rekao je nekadašnji prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. "Dobro pitanje, uvijek se, kako se zove, može bolje", istaknuo je bivši premijer Tim Orešković.

 

 

"Mi ne idemo ulicom s plinskim bocama, ne razbijamo državnu imovinu, ali da ćemo šutjeti kao papci, nećemo, rekao je nekadašnji predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

 

 

"Dugo je u meni sazrijevalo uvjerenje da se maknem iz aktivne politike, da dam prostor mlađima, svježoj krvi", istaknuo je najdugovječniji hrvatski političar Vladimir Šeks.

 

 

"Za sve nas ovo je veliko iznenađenje, a za ostavku uvijek ima vremena", poručio je bivši šef HGK Nadan Vidošević dan uoči uhićenja.

 

 

"Koristim priliku da dosadašnjim ministrima zahvalim na onom što su činili i na suradnji s Uredom predsjednika", istaknuo je bivši predsjednik Ivo Josipović.

 

 

 

"HNK danas, u 21. stoljeću, Europi mora ponuditi novo promišljanje teatra za 21. stoljeće, koje će moći opstati u 21. stoljeću", rekla je tada novoizabrana intendantica zagrebačkog HNK Dubravka Vrgoč u Intervjuu tjedna Media servisa.

 

 

S naše internetske stranice preuzimaju se prilozi, vijesti te audio i video materijali. Media servis je na i Twitteru vrlo utjecajan čimbenik društveno-političkih događaja i važan izvor svih informacija. Objave Media servisa prenose mnogi drugi mediji, ali i pratitelji, među kojima su i brojne osobe iz političkog i javnog života. Zbog vas i dalje ostajemo najbrža istina. Odgojili smo mnoge generacije novinara, a trenutno rade:

 

 

Za Media servis: Andrea Barać, Hrvoje Gašparec, Damon Balenović, Katarina Škaro, Barbara Bumbak, Kristina Bubnjević, Marina Vraneković, Bruna Ćorić, Kristina Tomljanović, Milan Pavičić, Petra Martinović, Niko Babajko, Daniela Kosić, Damir Tabaković. A iduće godine...

 

 

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam