Menu

(AUDIO) Djeca o ovogodišnjoj proslavi Uskrsa: Zec mora biti na dva metra!

ZAGREB - Ove godine slavimo drugačiji Uskrs. Pisanice, šunka, rotkvice i mladi luk su na stolu, ali poslužen je manji broj tanjura, a draga lica gledamo putem mobitela. Poslušajte kako ove blagdane doživljavaju predškolci, koji su za Media servis dali i odlične ideje što raditi na današnji dan.

- Mi ćemo nazvati sve naše prijatelje, koje želimo i vidjet ćemo se preko videopoziva

- Zvat ćemo dedu i baku na mobitel.

- Možeš biti doma, ukrašavati...ako imaš neko drvo, onda njega.

- Možeš jesti jaja pa se zagrliti sa svojom obitelji, praviti se da nam je tu cijela obitelj i da idemo okolo kod ljudi.

- Kako će zec doći do nas? Bit će na dva metra! Uskršnjem zecu ću vani ostaviti slatkiše i vodu da se osvježi.

- Zapravo, uskrsni zec uopće ne postoji, mi radimo sami jaja.

- Mi smo već obojali jaja, stvarno su lijepa, točkasta s cvjetićima.

- Uzimali smo cvijeće i stavljali na jaja te ukrase, najlonkama smo ih prekrili i koncem zavezali. Stavili smo ih u crno vino, tako su se kuhala i dobila kristale.

- Za Uskrs se jede meso, jaja, raznorazna hrana..zečetina, piletina, pilići..

- I šunka! - Uskrsna hrana su pisanice, rotkvice, mladi luk. - Kad prođe korona jako ću se veseliti, jaaako se veseliti!

- Mi smo zapravo junaci, ostajemo doma, čuvamo zdravlje nas i ostalih tako da ne idemo van, da mi ne dobijemo koronu i ne zarazimo druge.

- Ne budite tužni, ostanite doma i Sretan Uskrs svima! - Sretan Uskrs svima, radite torte i ajde bok!

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam