Menu

Vatreni su treći na svijetu! Izabranici Zlatka Dalića došli do novog senzacionalnog uspjeha!

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija treća je na svijetu!!! Vatreni su rezultatom 2-1 svladali borbeni Maroko u utakmici za treće mjesto, i time izjednačili uspjeh generacije velikog Ćire Blaževića i njegovih izabranika iz 1998. godine.

Vatreni su u šarenom sastavu izašli na teren. Zlatko Dalić imao je dosta problema s ozljedama stoga su na teren istrčali: Livaković, Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Perišić - Modrić, Kovačić - Majer, Kramarić, Oršić - Livaja. Mrežu Maroka načeo je Joško Gvardiol pogotkom u sedmoj minuti susreta nakon što je prekid izveo Lovro Majer, a loptu glavom do Gvardiola prebacio Ivan Perišić. Ipak, slavlje nije dugo trajalo. Marokanac Dari je nakon nespretno očišćene lopte u 9. minuti savladao je Dominika Livakovića te poravnao rezultat. Pred sami kraj prvog poluvremena u 42. minuti fenomenalan pogodak postigao je Mislav Oršić. Naciljao je suprotni kut, a lopta je nezaustavljivo savladana marokanskog čuvara mreže. Odlično je izgledala naša reprezentacija i u prošaranom sastavu, a u drugom poluvremenu rezultat se nije mijenjao. Diljem Lijepe naše organizirana su gledanja, a slavlje i novi povijesni, senzacionalni uspjeh s posljednjim sučevim zviždukom moglo je započeti!!!

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam