Menu

[AUDIO] Kalambura za MS o konferenciji Dani kriznog upravljanja: Sigurnost građana, klimatske promjene - raspravljat ćemo o brojnim i važnim temama

ZAGREB - Pred nama je znanstveno-stručna konferencija Dani kriznog upravljanja na kojoj će stručnjaci raspravljati o tome kako osigurati sigurnost građana, koje tehnološke inovacije mogu pomoći u prevenciji kriznih situacija i kako zaštiti planet od klimatskih promjena, ali i brojnim drugim temama koje se tiču političkih napetosti, ekoloških katastrofa i promjena koje donosi budućnost. Više o konferenciji u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica koja će se održati u 22. i 23. 5. u Tuheljskim Toplicama rekla je u Intervjuu Media servisa predsjednica organizacijskog odbora Dana kriznog upravljanja, Sanja Kalambura. Intervju je vodila Iva Ralica.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam