Menu

[VIDEO] Špika za MS poručio umirovljenicima: Na izborima za EU parlament nemojte učiniti grešku s parlamentarnih izbora!

ZAGREB - Europski izbori sve su bliže, a Hrvatska bira 12 predstavnika za novi saziv Europskog parlamenta. U utrci su i Umirovljenici zajedno, a njihov nositelj liste i koordinator Milivoj Špika u studiju Media servisa predstavio je program za EU izbore. "Interese umirovljenika u Bruxellesu ne predstavlja nitko, a obećanja starijoj populaciji uoči parlamentarnih izbora više nitko ne spominje."

Uputio je i snažnu poruku umirovljenicima - pogriješili ste na parlamentarnim izborima i glasovali protiv većih mirovina, nemojte sada tu grešku ponoviti!

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam