×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 2044

Menu

Škoro za Media servis: Koncerte mi je zabranjivao HDZ, nikad još koronavirus

ZAGREB - Na udaru zbog mogućih mjera zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, mogli bi se naći i već rasprodani koncerti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Jedan od njih je koncert Miroslava Škore, koji je aktualnu situaciju prokomentirao u Intervjuu tjedna Media servisa.

"Meni jesu branili koncerte u zadnjih godinu dana, ali mi ih nije branio koronavirs, nego HDZ i neke druge političke strukture. To je njihovo pravo. Moje je da, kao čovjek koji je cijeli život na tržištu, da se borim na tom tržištu. Bit će što će biti, ako treba odgoditi koncert, mi ćemo ga odgoditi u interesu zdravlja. Zdravlje je prije svega."

Predsjednik novoosnovanog Domovinskog pokreta ponovio je kako je cilj stranke razbiti duopol SDP-HDZ. O mogućim partnerima nakon izbora još ne želi konkretno pričati, iako je ministar Davor Božinović za Media servis rekao da ne isključuju mogućnost koalicije sa Škorom.

"Nije bit fotelja, niti koalicija s kim ćete i kako ćete. Mi ćemo imati svoje ciljeve i pokušat ćemo ih izrealizirati na način da nemamo odstupanja od njih, jer ne želimo iznevjeriti povjerenje birača. Treće opcije su imale najveće problem s tim što bi dobar dio ljudi, zbog nedostatka strukture, pretrčao iz jedne opcije u drugu. To je čista prevara."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam