Menu

[AUDIO] Prodekan KIF-a za MS: U Opatiju stižu brojni stručnjaci, naši profesori trebaju usmjeravati djecu u određeni sport

ZAGREB - Za samo nekoliko dana Hrvatska postaje središte znanstvenih tema u području kineziologije. Od četvrtka, 12. pa sve do nedjelje, 15. rujna održat će se jubilarno deseto izdanje Međunarodne znanstvene konferencije Kinesiology. Ova prestižna konferencija u Opatiji će okupiti vodeće svjetske znanstvenike i stručnjake. Glavni fokus konferencije je na ulozi modernih tehnologija u poboljšanju sportskih performansi, prevenciji ozljeda te očuvanju zdravlja. Više detalja o tome, kao i prevenciji ozljeda, ali i pretilosti mladih i važnosti stručnog kadra za usmjeravanja u sport u Intervjuu Media servisa otkrio nam je prodekan za međunarodnu suradnju i znanost Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislav Rupčić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam