Menu

Kovač za MS: Trump je ostavio dojam ozlogrđenog "starog jarca"

ZAGREB - Debata američkih predsjedničkih kandidata Donalda Trumpa i Kamale Harris nije iznjedrila jasnog pobjednika sučeljavanja, ali Harris je, čini se bolje iskoristila priliku i gađala Trumpa tamo gdje ga najviše boli - u njegov ego. Debatu smo analizirali u Intervjuu Media servisa u kojem smo ugostili bivšeg hrvatskog ministra vanjskih poslova Miru Kovača.

Kovač se slaže da je Harris imala za par nijansi bolji nastup od Trumpa.

"Ja bih rekao da je gospođa Kamala Harris imala bolju pripremu za taj nastup nego Trump. Da je bolje pogodila svoju ulogu i da je ipak više profitirala od njega, ali nije zakucala."

Trump će morati promisliti o svojoj taktici u daljnjim sučeljavanjima, dodaje Kovač jer...

"Ako ovako nastavi i ako ponovno bude ostavio dojam ozlogrđenog "starog jarca" koji je loše raspoložen i ljut onda će to biti loše za njega."

Ni Harris se nije dovoljno oslobodila i bila je primjetna njena nervoza zbog nastupa, nastavlja Kovač.

"Primijetilo se da je nervozna, da je "nabiflala" tu svoju materiju i to dobro, da je imala nekoliko psiholoških trikova, da se igrala s Trumpovim emocijama i da ga je pogodila. Posebno kada je rekla da ljudi prijevremeno napuštaju njegove skupove. To je pogodilo njegov ponos pogodilo pa je onda morao replicirati na onakav način i da su mnogi istaknuti republikanci odlučili njoj dati glas, a ne njemu. Poput, recimo, Dicka Cheneya, bivšeg potpredsjednika SAD-a."

Kovač je zaključio kako Trump više neće smjeti izgledati tako mrzovoljno i ljuto jer kod birača to slabo prolazi.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam