Menu

Knok: ‘Naši DJ-evi prvi u regiji kreiraju program na najmodernijem DHD pultu’

ZAGREB - Biti korak ispred, filozofija je kojom se već dugo vode na narodnom. Stoga su investirali u najnoviju generaciju DHD pulta, ali i dodatno modernizirali cijelu redakciju, preuredili prostor. Bili smo tamo…
Zaputili smo se na narodni čim smo dobili informaciju da je redakcija najslušanijeg radija u zemlji zasjala novim sjajem i da je spremna za povratak zaposlenika koji su nekoliko tjedana proveli u pomoćnoj redakciji i studiju. Požurili smo i među prvima posjetili ovaj moderan, urbani, ali i topli prostor koji nas je oduševio na prvu.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda osvježeni ‘ured’ Marka Bratoša, Tatjane Jurić, Nives Ivanišević, Hrvoja Kečkeša i svih ostalih DJ-eva, producenata, TV i audio producenata, social media managera narodnog koji kreiraju sadržaje koje sluša, gleda i čita milijun ljudi tjedno.

‘Osvježili smo redakciju, naš prostor kreacije, u skladu s brendom. Sve što radimo mora pratiti filozofiju brenda, pa i mjesto gdje radimo, gdje nastaju i razmjenjuju se ideje’, govori nam direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok koji nas je dočekao u redakciji. Zaposlenike i suradnike dočekala su nova računala, ali najvrjedniji dio nove opreme, posljednji krik tehnologije nalazi se u studiju. Modernizacija je kontinuirani procesi koji nema alternativu, priča Knok dok nas vodi u to ‘srce’ redakcije.

‘Naši DJ-evi, sada prvi u regiji realiziraju program na najmodernijem DHD pultu. Ulaganje znatnih sredstava u najnoviju generaciju tehnoloških rješenja omogućuje nam da držimo korak s najopremljenijim radijskim studijima u svijetu, a od nas se kao lidera u regiji to i očekuje. Imamo ekipu vrhunskih stručnjaka koji prate novitete na tržištu i procjenjuju u što se isplati uložiti. Studijska oprema jedan je od ključnih čimbenika kvalitete i pouzdanosti isporučivanja sadržaja, stoga to nije trošak nego investicija’, objašnjava.

Zahvaljujući ovom digitalnom tonskom pultu DHD SX2 njihovim će DJ-ima posao biti jednostavniji, a slušatelji će biti zadovoljniji. Iz mnoštva tehničkih specifikacija koje nam Knok pokazuje vidljivo je da riječ o modularnom pultu s Dante protokolom prijenosa signala koji isporučuje nekomprimirani, višekanalni digitalni zvuk s jako malim kašnjenjem. Glavna prednost mu je DPS (digital signal processing) jer na svakom kanalu ima više mogućnosti za obradu zvuka, od automiksa do reduciranja šumova, a na njega se spajaju svi studijski mikrofoni pa nema potrebe za dodatnim uređajima.

​Klizači su motorizirani i automatski se podešavaju. Uz pomoć fotogalerije vodimo vas i na radno mjesto voditeljskih zvijezda narodnog.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam