Menu

Turić o Giulianovom showu na Radio Dalmaciji: ‘Već na samu najavu publika fantastično reagirala’

ZAGREB - Jutros je objavljeno da idućeg tjedna na Radio Dalmaciji kreće Giuliano večernji show, a detalje smo doznali od direktora Radio Dalmacije i kreativnog konzultanta AMM Global Instituta Hrvoja Turića.
Zemljom se brzo proširila vijest da poznati splitski pjevač Giuliano preuzima ulogu radijskog voditelja na najslušanijem radiju na jugu zemlje. Kako je došlo do suradnje?

‘Zapravo, sve se odvilo vrlo brzo. Nakon našeg prvog razgovora zaključili smo da zajedno možemo napraviti nešto novo i zanimljivo. Od početka je u igri bio večernji termin s elementima nešto ranije verzije radijskog talk showa.

Znali smo i da želimo našim glazbenicima u okviru tog showa omogućiti nastupe uživo, što je danas, nažalost, još uvijek rijetkost, a naša publika to traži. Dolazit će mu u goste i proslavljeni sportaši, glumci… Reći ću i da je vrlo kreativan kad su u pitanju iznenađenja koja će pripremati za svoje goste’, kaže Hrvoje Turić.

Giulianov večernji show slušat će se svake srijede od 20 do 22 sata. Očekuje nas puno najbolje glazbe, po kojoj je Radio Dalmacija poznata, a u drugom satu showa i razgovori s gostima u opuštenoj atmosferi, kao i svirke uživo svaki put kad Giuliano ugosti glazbenike.

‘Jutros smo objavili vijest da se pridružuje našem timu, a već smo dobili mnoštvo poruka od naših slušatelja. Već na samu najavu publika je reagirala fantastično’, otkrio nam je Turić.

Radijski studio opremljen je kamerama, tako da će se najzanimljiviji dijelovi Giulianovog večernjeg showa, osim na Soundcloudu, redovito objavljivati i na njihovom YouTubeu kanalu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam