Menu

Turić: ‘Radio je atraktivan medij i u večernjem terminu’

SPLIT - Giulianov večernji show na repertoaru je Radio Dalmacije tek tri tjedna, a već se pronio glas o odličnom showu.
‘Odavno nisam slušala zanimljiviju emisiju na radiju’, napisala je slušateljica o Večernjem showu s Giulianom na Facebook stranici Radio Dalmacije i tako se priključila brojnim pozitivnim reakcijama koje pristižu na njihovu adresu.

‘U samo nekoliko tjedana Giuliano se pokazao vrsnim domaćinom i DJ-em koji s gostima razgovara i pjeva u opuštenoj atmosferi u kojoj nastaju neki nezaboravni radijski momenti. Sve što je zamislio, to je i ostvario, a rezultat je iznimno zabavan show koji privlači pažnju’, iznosi Hrvoje Turić, direktor Radio Dalmacije i kreativni konzultant AMM Global Instituta.

Od objave da Giuliano postaje jedan od DJ-eva Radio Dalmacije, o tom Večernjem showu pisalo se diljem zemlje, a interes su izazvala i prva gostovanja. Nakon što je Giuliano, kako se to moderno kaže, prankao chefa i prijatelja Ivana Pažanina u prvoj emisiji, on mu se pridružio u drugoj.

‘Istaknuti dijelovi showa gledaju se na našem YouTube kanalu, a sadržaj prilagođavamo svakoj društvenoj mreži. Naši community manageri samo jednom objavom s Giulianom ostvarili su 107 tisuća pregleda na TikToku’, navodi Turić.

Zahvaljujući koordiniranom korištenju svih svojih platformi i odličnom odjeku showa u drugim medijima privukli su neke nove slušatelje, a sudeći prema reakcijama publike, oni prijašnji sada su uz Radio Dalmaciju još dulje.

‘Radio Dalmacija i putem ovog showa pokazala je da je radio atraktivan medij i u večernjim satima’, kaže za kraj Turić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam