Menu

Povoljnije cijene za domaće i strane goste u listopadu kroz projekt "Mjesec hrvatskog turizma"

ZAGREB - Nakon jako dobrog glavnog dijela turističke sezone polako idemo ususret listopadu koji će ove godine biti „Mjesec hrvatskog turizma“, priopćeno je iz Hrvatske turističke zajednice.
Naime, riječ je o nastavku prošlogodišnjeg projekta „Tjedan odmora vrijedan“ koji se provodio u razdoblju od 16. do 25. listopada, a koji u ovoj godini, zbog velikog interesa turističkih subjekata i samih građana, postaje „Mjesec hrvatskog turizma“ s trajanjem od 1. do 31. listopada. Projekt provode Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica s ciljem produljenja turističke sezone i poticanja domaćeg turizma u razdoblju posezone. Osim hrvatskih građana ponude po povoljnijim cijenama moći će koristiti i inozemni gosti koji će tijekom listopada boraviti u hrvatskim destinacijama.

Do početka provedbe akcije sve zainteresirane turističke subjekte, koji se žele uključiti u projekt i ponuditi svoje usluge po sniženim cijenama od minimalno 35 posto, pozivamo da prouče Uvjete sudjelovanja u projektu kako bi se što prije i uspješnije prijavili putem službene stranice projekta „Mjesec hrvatskog turizma“. Prijave ponuda s popustima na web stranici bit će moguće od 20. rujna 2021. godine.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam