Menu

U četvrtak počinje 14. Weekend Media Festival

ZAGREB - U svom 14. izdanju vraća se Weekend Media Festival, mjesto susreta vodećih medijskih, marketinških i komunikacijskih stručnjaka.
Odbrojavamo sitno do Weekend Media Festivala. Od 23. do 26. rujna Rovinj će opet biti središte dobre komunikacije, druženja i zabave. Na već tradicionalnom mjestu sve posjetitelje očekuje bogat program.

"Otvorenje je u četvrtak u 18 sati u staroj Tvornici duhana Rovinj", rekao je za Media servis direktor festivala Tomo Ricov.

"Očekuje nas najavni zabavni program, to će biti diskoteka, neka vrsta Studija 54, gdje će Sanja Doležal izvoditi najveće hitove Novih fosila. U petak počinju predavanja i paneli, u subotu su također predavanja i ostatak zabavnog programa, a u subotu sve zatvara Bajaga koncertom."

"Na Weekend Media Festivalu posjetitelje očekuje više od stotinu različitih događanja uživo", rekao je Božo Skoko iz Millenium promocije, agencije partnera u organizaciji ovogodišnjeg izdanja festivala za Media servis.

"Okupili smo eminentne, domaće i međunarodne stručnjake koji će govoriti o medijskoj stvarnosti, o marketingu, o odnosima s javnošću, kreativnim industrijama, ali ne samo o tome. Govorit ćemo o svemu što dotiču ova naša područje iz branše, od književnosti do odgoja djece, načina života, promjena u svakodnevici koja nam je ostavila ova pandemija koja još uvijek traje."

"Želja nam je pokazati koji su to trendovi u našim povezanim industrijama", dodao je Skoko.

"S druge strane, pogledati malo u budućnost cijele ove priče. Isto tako, inspirirati, povezati ljude, otvoriti im nove poslovne mogućnosti pa čak i koliko epidemiološke mjere to budu dozvoljavale da se i zabave."

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je digitalna COVID potvrda ili antigenski, tzv. brzi test koji će biti moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam