Menu

Ekskluzivno otkrivamo koja poznata voditeljica postaje DJ-ica na narodnom!

ZAGREB - Krajem ljeta i u prvim danima proljeće redovito čitamo o radijskim, televizijskim i inim transferima, pa ni ova godina nije izuzetak. Ima li po tom pitanju zanimljivih vijesti na narodnom, upitali smo njegovog čelnika i kreativnog konzultanta AGI-ja Katijana Knoka i dobili neke ekskluzivne informacije.
‘Pridružuje nam se Valentina Miletić. Od 1. listopada preuzima DJ pult u našem večernjem showu Treća smjena, što znači da će biti sa slušateljima svakog radnog dana od 18 do 22 sata’, otkrio nam je Knok koji joj je i ovim putem poželio dobrodošlicu u ekipu narodnog. Valentina je, podsjetimo, prve radijske korake napravila još u rodnome Splitu i od tada uspješno gradi radijsku, pa i televizijsku karijeru.

Uz Valentinu će na narodnom uvijek biti Petar Tin Miketić koji preuzima ulogu producenta Treće smjene.

‘Petar Tin je veliki profesionalac, mlad, ali već ima zavidno iskustvo i radijski je odlično potkovan. Širina njegovog znanja omogućit će novi zalet našem popularnom večernjem showu, a s Valentinom već priprema neka iznenađenja’, poručuje Knok.

Najavljuje nam i novu sezonu Living Room Acoustica koji će se i dalje održavati u sklopu večernjeg showa, svakog drugog četvrtka. Od ove jeseni kroz dnevne domaće i svjetske aktualnosti slušatelje narodnog vodit će Dina Leško.

Ova mlada i perspektivna studentica novinarstva naša je nova newspresenterica, koja sa zanimanjem prati sva događanja u zemlji i svijetu’, predstavljanja nam Knok novo pojačanje narodnog, a otkriva i da će se Ivano Ljubičić, koji je dosad vodio Treću smjenu, uskoro pridružiti Tomislavu Cvetkoviću u 385 showu.

‘Ivano se već dokazao za DJ pultom, a s obzirom da je i sam glazbenik vrlo dobro poznaje našu najbolju domaću glazbu. Prema svemu što sam dosad čuo na pokusnim snimanjima, s Tomislavom se odlično nadopunjuje. Siguran sam da će naši slušatelji lakše, a svakako zabavnije privoditi kraju radni dio dana u društvu njih dvojice’, zaključuje Katijan Knok.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam