Menu

PRCA Southeast Europe Network s Danijelom Koletićem kao predsjednikom Odbora

ZAGREB - Udruga za odnose s javnošću i komunikacije (PRCA) pokreće novu Mrežu jugoistočne Europe koju predvode članovi pod vodstvom Danijela Koletića.
Mreža prati značajan rast članstva na kontinentu i posljednja je faza u globalnoj ekspanziji PRCA-e, nadovezujući se na svoj status najveće PR udruge na svijetu. Koletić na ovu poziciju dolazi s 30 godina iskustva u područjima kriznog upravljanja, odnosa s medijima, upravljanja događajima i strateškog savjetovanja. Osnovao je i vodeću međunarodnu konferenciju usmjerenu na odnose s javnošću, PRO PR Conference.

‘’Godinama smo u situaciji različitih percepcija profesije odnosa s javnošću od strane menadžmenta tvrtki. Jugoistočnu Europu karakterizira nerazumijevanje političke javnosti u funkciji odnosa s javnošću, a novi standardi suradnje s medijima i digitalna percepcija koja ne može bez odnosa s javnošću pokušava promijeniti funkciju odnosa s javnošću. Za mene ova funkcija prije svega predstavlja odgovornost, novi izazov, ali i nove mogućnosti u povezivanju stručnjaka i kolega iz područja odnosa s javnošću’’, poručio je predsjednik Mreže PRCA jugoistočne Europe Danijel Koletić.

“PRCA mreža jugoistočne Europe ponudit će prvoklasne mogućnosti umrežavanja i profesionalnog razvoja praktičarima u regiji. Pod vodstvom Danijela Koletića Mreža će praktičarima iz jugoistočne Europe omogućiti pristup najvećoj svjetskoj profesionalnoj PR zajednici. Veselimo se radu s Koletićem i našim partnerima u regiji dok radimo na našoj misiji podizanja standarda profesionalne prakse na globalnoj razini”, poručio je generalni direktor PRCA Francis Ingham MPRCA.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam