Menu

Međunarodna konferencija Green Future se 1. i 2. lipnja 2023. godine vraća u Split

SPLIT - Nakon uspješnog prvog izdanja Green Future konferencije, koja je pozicionirala Split i Hrvatsku na mapi svjetskih događanja kada se govori o jednoj od najbitnijih tema današnjice, zelenoj tranziciji i zelenim tehnologijama, organizatori najavljuju drugo izdanje konferencije - 1. i 2. lipnja 2023. godine u Splitu.
Ovogodišnja konferencija privukla je gotovo 1.000 domaćih i inozemnih posjetitelja, međunarodne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, znanstvenike i druge dionike iz sektora održivog razvoja. Preko 50 međunarodnih i domaćih govornika zanimljivim je predavanjima i panelima obradilo teme poput urbane i e-mobilnosti, zaštite okoliša, financiranja zelenih projekata, digitalizacije poslovanja, energetike i javnih politika.

Splitska tvrtka Green Summit koja organizira konferenciju, najavljuje još bogatiji program konferencije te razne atrakcije iz domene zelene tehnologije koje će biti prezentirane 1. i 2. lipnja 2023 u Splitu. Uskoro će biti objavljeno više detalja o Green Future konferenciji 2023.

Blind bird ulaznice po sniženoj cijeni od 60% od danas se mogu kupiti na portalu Entrio: https://www.entrio.hr/event/green-future-conference-2023-11999

Green Future 2022 - video - aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=N3RkTSfuz7g

Green Future 2022 - fotografije: https://we.tl/t-LZUjpLXz8W

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam