Menu

Program Snaga žene: Cilj je pomoći ženama u prepoznavanju ograničenja koja koče njihov napredak

ZAGREB - Stres kao glavni neprijatelj i u osobnom i poslovnom planu posljedica je vremena u kojima živimo. U takvim situacijama nužno je naučiti i steći alate rada na sebi, kao i načina premošćivanja samoga stresa što onda vodi ka uspješnosti na svim razinama života. Jedan od takvih je online program Partus akademije "Snaga žene" namijenjena ženama u trajanju od deset tjedana, a za Media servis ga je opisala direktorica i voditeljica Partus akademije Mirta Fraisman Čobanov. Neke od tema su povećanje pouzdanja i samopoštovanja, postavljanje granica u odnosima, uspješnoj i uvjerljivoj komunikaciji.

"Njegov glavni cilj je pomoći ženama da prepoznaju ograničenja koja koče njihov napredak i da nauče kako ih se riješiti. Traje deset tjedana jer je to idealno vrijeme za promjenu navika, obrazaca i pokretanja promjena. Način održavanja je da će se moduli održati srijedom od 18 do 20 sati, iza posla jednom tjednom - počinjemo od 9. 11., a završavamo 18. 1."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam