Menu

Hrvatski inovativni koncept maloprodajnih trgovina se i dalje razvija

ZAGREB - Hrvatski inovativni koncept maloprodajnih trgovina, Food Outlet Žabac otvara sedmu trgovinu na Črnomercu.
Prenosimo priopćenje

"Zahvaljujući ovom konceptu u kojima se prodaje štok - višak robe proizveden u tvornicama, lom - oni proizvodi koji su oštećeni u proizvodnji ili kojima nije dobra ambalaža i rok roba - proizvodi pred istek roka trajanja , pokazali su se u proteklih 6 godina , ne samo kvalitetnim već se u konceptu Food Outlet Žabac, uštedjelo jako puno proizvoda koji nisu završili u ''kanti za smeće''. Zato možemo slobodno reći da ovaj koncept predstavlja dio društvene odgovornosti te omogućava građanima s nižom kupovnom moći da kupuju posebno u ovim trenucima krize proizvode domaćih i stranih poznatih robnih marki ali znatno povoljnije. Žabac Food Outlet će i ovoga puta u skladu sa svojom strategijom zapošljavati 10 osoba s posebnim potrebama preko Centra za inkluzivne radne aktivnosti, uz to će još raditi 10 djelatnika, ukupno 20 novih radnih mjesta. Food Outlet Žabac, trenutačno zapošljava 80 ljudi, plus 15 studenata.

''Nažalost, Žabac se ne može širiti velikom brzinom, ali se trudimo maksimalno jer znamo kolika je potrebna za nama i u kakvoj se situaciji nalaze građani. Gotovo ne prođe mjesec kada ne zaprimimo poziv s pitanjem kada ćete otvoriti trgovinu u našem kvartu ili u našem gradu. Sukladno rastu nabavnih cijena, namirnica na tržištu i Žabac Food Outlet je morao korigirati cijene, ali smo i dalje i bit ćemo povoljniji od drugih. To znaju svi naši kupci koji dolaze ponovno iz dana u dan.'', izjavio je Mario Žamboki koji zajedno s Majom Žamboki , ostvaruje viziju širenja prvog inovativnog koncepta maloprodajnih trgovina Food Outlet Žabac.

Svoja vrata Food Outlet Žabac, na adresi Ilica 231, na 300 kvadrata prodajnog prostora, otvara u četvrtak 1.12."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam