×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1872

Menu

Petrov: Neka stav kaže Glavni odbor SDP-a

ZAGREB - Zoran Milanović je kao predsjednik SDP-a poslao Mostu dopis u kojem izražava spremnost na razgovore o Boži Petrovu kao mandataru.

Petrov za Media servis kaže da o tome očekuje stav glavnog odbora SDP-a, koji je, podsjetimo, prošli vikend kao mandtara označio Milanovića..







"Mi smo iz Mosta poslali jasna dva prijedloga, odnosno uvjeta jednoj i drugoj strani. Mi smo očekivali njihov odgovor i dobili smo odgovor iz njihovih glavnih odbora i organizacija. U trenutku kada nam se ta dva uvjeta potvrde iz njihovih odbora, odnosno organizacija, možemo razgovarati. To je ono što je legitimno", rekao je Petrov za Media servis.



Vezano uz Milanovićevu tvrdnju da ni HDZ nije prihvatio tripartitnu vladu niti nedvosmisleno prijedlog o nestranačkom mandataru, Petrov kaže..







"Onda smo čitali različita priopćenja. Dakle, u trenutku kada oni otvore mogućnost nestranačkog mandatara, onda je to to. U trenutku kada kažu da će zvati i drugu koaliciju da sudjeluje u vlasti, onda je to to", dodaje Petrov.

 

Iz SDPa su reagirali na izjavu Petrova:
 
"Ne može se Petrov vaditi na GO SDP, pa ne može po stranci uredovati. Pismo, odnosno stavovi, su usuglašeni i s članovima Predsjedništva", poručuju iz SDP-a.

 

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam