Menu

Jeste li čuli za najzabavniji digitalni radio – mojRADIO? Otkrivamo detalje

ZAGREB - Radijska scena u Hrvatskoj nedavno je dobila novu zvijezdu, najzabavniji digitalni radio - mojRADIO. Ima sve predispozicije za veliki uspjeh, a detalje nam je otkrio kreativni konzultant AGI-ja Katijan Knok koji je u ovom projektu preuzeo ulogu savjetnika.
Priča se zakotrljala i proširila. O novoj radijskoj zvijezdi već ste mogli čitati u vodećim medijima, a pojavili su se i plakati kojima se pozivaju građani da pokrenu zabavu uz najzabavniji digitalni radio, a evo o čemu je riječ. Pokrenut je novi online radio koji svira samo najveće hitove hrvatske zabavne glazbe, uz poneki svjetski megahit, uglavnom latino ritmova.

‘Na tržištu postoji potražnja, a samim time i prostor za ovakav radio - festival hitova’, kaže Katijan Knok na temelju svog dugogodišnjeg iskustva u radijskoj industriji.

Glazbeni pečat ovom radiju daju Mišo Kovač, Dražen Zečić, Lidija Bačić, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Severina, Jole, Zdravko Čolić, Magazin, Miroslav Škoro i mnogi drugi, poznati kao oni koji diraju u srce i dušu, podižu na noge, stvaraju nezaboravnu atmosferu. Playlistu sastavljenu od megahitova zabavne glazbe kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ima li nade za nas’ i ‘Ako odem prijatelji’ povremeno začine latino uspješnice na koje je plesao cijeli svijet. ‘Despacito’, ‘Mambo No.5’ dodatak su za feštu od muzike - La fiesta de la musica, što je i glazbeni slogan radija, uz festival hitova.

‘Riječ je o izvođačima koji imaju veliku publiku, a mojRADIO ih okuplja na jednome mjestu i slušateljima nudi eksplozivni miks najvećih hitova. Zajedno čine odličnu audio kulisu uz koju će slušatelji moći cijeli dan pjevušiti, pa i pjevati iz petnih žila, jer uz ovakav radio zabava nikad ne prestaje. A mojRADIO zasigurno će odzvanjati i feštama diljem zemlje kad epidemiološke prilike to dopuste.’

Od slušatelja je udaljen samo jedan klik. Može se slušati na web stranici mojradio.hr, putem besplatnih mobilnih aplikacija za Android i iPhone i preko digitalnog radija DAB +, a vrlo skoro će svirati i na malim ekranima, na IPTV platformi.

‘Činjenica je da se radio sve više sluša putem interneta, posebno pametnih telefona. Pratimo taj trend već dulje vrijeme i u Hrvatskoj, a upoznati smo i s glazbenim preferencijama publike koja je željna ovog tipa glazbe. Stoga je mojRADIO logičan odgovor i, siguran sam, dobar poslovni potez, a prve reakcije slušatelja to već potvrđuju’, zaključuje Knok.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam