Menu

Novi projekt AGI-ja: Lansiran video podcast Skip Or Beep

ZAGREB - U AMM Global Institutu - nikad dosadno. Lansiran je video podcast Skip Or Beep koji već privlači pažnju. Detalje nam je otkrio Katijan Knok, AGI-jev kreativni konzultant koji je sudjelovao u pokretanju ovog projekta.
‘Poznati kakve ih dosad nismo imali prilike upoznati - to je Skip Or Beep. Gosti odgovaraju na provokativna pitanja, a mogu skipati, odnosno preskočiti najviše tri. Kada to i učine kasnije trebaju obrazložiti taj potez, a čekaju ih i izazovi, kao i čitanje komentara o sebi s društvenih mreža’, ukratko nam navodi Katijan Knok i kaže da je voditeljica Tatjana Jurić već s prvom epizodom podcasta napravila sjajan posao.

Ugostila je voditelja i urednika emisije Nedjeljom u 2 Aleksandra Stankovića koji je ekskluzivno otkrio niz dosad nepoznatih detalja. Novi gost nas očekuje svake druge subote.

‘Nove epizode objavljivat će se subotom u 11 sati na YouTube kanalu Skip Or Beep. Tatjana će razgovarati sa sportašima, pjevačima, glumcima, pa i političarima, a sve njih upoznat ćemo u drugačijem svjetlu.’

Tko će u vrući stolac preko puta Tatjane najavljivat će se na Instagramu, a dio sadržaj iz podcasta prilagođava se i objavljuje na TikToku.

‘Povezali smo više kanala, a svi vode na YouTube. Iako kvalitetan sadržaj odlično prolazi i kad se samo sluša, odlučili smo se ovaj put na video varijantu podcasta. Ta scena u Hrvatskoj je sve uzbudljivija, podcasti postaju novi mainstream medij. Publika postoji, a Skip Or Beep već uspješno pronalazi put do nje’, kaže Knok.

Za kraj nam preostaje da vas u maniri pravih YouTubera pozovemo da se pretplatite na kanal Skip Or Beep, redovito pratite polusatne epizode i upoznate poznate kakve ih dosad nismo imali prilike upoznati.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam