Menu

Cibona u novu sezonu ulazi s novim partnerima

ZAGREB - U redovima Cibone došlo je do velikih promjena pred novu sezonu.
Stara vladajuća garnitura zamijenjena je novom, koja se odmah bacila na posao i osvježila klub novim-starim sponzorima. Cibonin predsjednik dr. Mladen Bušić, oftamolog i ravnatelj bolnice Sveti Duh u klub je vratio renomirane sponzore, tvrtke koje su davnih 80-ih godina bile temelj na kojem se gradila europska Cibona. Franck, Badel 1862 i Kraš ubrizgat će financijsku pomoć klubu koja bi trebala donijeti stabilnost i mir u Draženovom domu. Igračima su isplaćena sva dugovanja, FIBA je skinula blokadu, a i dugovanja prema HKS-u bit će riješena do kraja tjedna.

​Osim toga, Bušić i direktor Domagoj Čavlović pojačali su igrački roster. U klub su stigli Antonio Vranković, Amar Gegić, Ivan Majcunić, Jose Vildoza te Nathan Reuvers, a ostali su i mladi Lovro Gnjidić te Roko Prkačin. 

​Navijači konačno mogu odahnuti, jer Cibona se odmaknula iz provalije propasti, a u isti mah iz kluba se iselila i politika.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam