Menu

Agro Startup konferencija - nova energija za novo doba

ZAGREB - Na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sutra počinje dvodnevna Agro Startup konferencija.
Konferenciju će otvoriti predsjednica Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Marijana Petir. Agro Startup konferencija namijenjena je studentima, a ove godine sudjelovat će studenti s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi te Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Studenti će imati priliku čuti 10 predavanja,

1 panel: ''Što mladi poljoprivrednici očekuju od poljoprivrede i njihovi projekti'', kroz pet tematskih sklopova:

Razvojna vizija poljoprivrede, Studenti i poljoprivreda, Prilike i rizici za mlade poljoprivrednike i Startup-ove , Inspiriramo poljoprivredu te Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici, primjeri iz prakse mladih poljoprivrednika.

Pokrovitelj konferencije 6.godinu zaredom je Ministarstvo poljoprivrede, a državni tajnik Zdravko Tušek će kroz razgovor sa studentima odgovarati na njihova pitanja. Cilj Agro Startup konferencije je inspirirati mlade kroz poljoprivredu. Organizatori konferencije su Apriori World te Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Prijaviti se možete putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam