Menu

Splitski Advent: Na Mertojaku se otvara klizalište, na Rivi građani mogu izraditi vijenac

SPLIT - Članovi sekcije cvjećara iz Udruženja obrtnika Split održat će, sutra u podne, prezentaciju izrade adventskog vijenca na splitskoj Rivi.
Ispred prostorija Turističke zajednice, cvjećari će finalizirati izradu adventskog vijenca i biti otvoreni za upite građana, a u izlogu Turističke zajednice grada Splita za cijelo vrijeme trajanja Adventa, bit će izloženi božićni radovi splitskih cvjećara - obrtnika, nastalih na višednevnoj Božićnoj radionici koju je za cvjećare organiziralo Udruženje obrtnika Split. Cvjećari su polaznici raznih edukacija u zemlji i inozemstvu te svoje znanje koriste u svojim cvjećarnicama, a sutra će ga prezentirati građanima, u sklopu suradnje Turističke zajednice grada Splita i Udruženja obrtnika Split.

Dakle, ako želite naučiti kako napraviti vlastiti adventski vijenac, spustite se na Rivu, ispred prostorija Turističke zajednice, sutra u 12 sati i provjerite što su cvjećari pripremili za vas! Nakon uspješnih otvaranja lokacija na Prokurativama i Šperunu, sutra s radom kreće i adventska zona Mertojak, koju će, pod motom „Najlipši na svitu“, u 20 sati otvoriti bend Brooviesi, besplatnim koncertom, na radost mališana i njihovih roditelja za koje je ova zona pripremila poseban program.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam