Menu

Swami Jyothirmayah za MS otkriva tajne disanja

ZAGREB - Gurudev Sri Sri Ravi Shankar, osnivač Art of living fondacije koja broji više od 10.000 centara u 184 zemlje svijeta i jedan od najpoznatijih duhovnih učitelja nakon 10 godina ponovo dolazi u Zagreb.
Večer mudrosti i meditacije pod nazivom Šesto čulo održat će 2. lipnja u Boćarskom domu u Zagrebu. Povodom tog događanja Swami Jyotirmayah, član Art of livinga i učitelj meditacije koji će se Gurudevu pridružiti u predavanjima, za Media servis govori više o intuiciji i tehnici meditacije.

"Svi imamo moć intuicije. Meditacija nam može pomoći da dođemo u dublju povezanost sa samim sobom i da iskusimo čistu radost, ljubav i mir. Nemamo iskustvo i dovoljno pažnje da bismo bili svijesni vlastite snage."

Za Media servis objasnio je važnost daha te povezanost daha s našim emocijama.

"Kada smo uzbuđeni, prestrašeni ili ljuti dišemo ubrzano. Kada smo opušteni i smireni dišemo polako. Ako naučimo svjesno rabiti dah, lakše ćemo se nositi s vlastitim emocijama", govori Swami. O tehnikama disanja učit će se na Večeri mudrosti i meditacije u Zagrebu.

"Ni u školi, ni kod kuće ne uče nas kako da se nosimo s vlastitim emocijama poput ljutnje, tuge, frustracije, a kada bismo obratili pozornost na svoj dah, shvatili bismo da su naše emocije i dah povezani."

Ususret događanju koje će se održati u Boćarskom domu indijski učitelj meditacije, Swami Jyotirmayah upućuje pozivnicu svim zainteresiranima za večer mudrosti i meditacije "Šesto čulo".

"2.6. imat ćemo vrlo moćnu večer meditacije naziva Šesto čulo. Meditirat ćemo, dijeliti mudrosti i slaviti. Vrlo poseban duhovni učitelj Gurudev Sri Sri Ravi Shankar dolazi u Hrvatsku nakon deset dugih godina. Učio je meditaciji i dahu više od 5 milijuna ljudi diljem svijeta. Dođite i pridružite nam se na prekrasnoj večeri mudrosti i meditacije u Zagrebu 2.6. u 18 sati."

Cijeli razgovor sa Swami Jyotirmayah, članom Art of livinga i učiteljem meditacije, poslušajte u nastavku.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam