Menu

Sve je spremno za spektakularno otvorenje ULTRA Europe festivala

SPLIT - U 19 sati na splitskom Parku mladeži otvaraju se festivalska vrata devetog izdanja ULTRA Europe festivala koji traje do 9. srpnja. I ove godine posjetitelje očekuju spektakularna tri glazbena dana, a nakon Splita, zabava se seli na Brač, Hvar i Vis. Najveće međunarodno glazbeno događanje u Hrvatskoj najavio je u ime organizatora, Joe Bašić, vlasnik tvrtke MPG Live, koja je ekskluzivni nositelj licence festivala ULTRA Europe za Hrvatsku.

"Ove godine smo po meni pripremili najbolje festivalsko izdanje ULTRA Europe festivala. Sva tri stagea što se tiče produkcije i veličine su najveći do sada. Mislim da je i line up koji smo pripremili vrlo kvalitetan i vidim po interes i prodaju ulaznica da su ljudi prihvati da je ovo jedan od boljih line upova koje smo imali do sada. I siguran da će neke novosti koje smo uveli, npr. specijalni setovi od tri sata i ostalo da će iznenaditi dio publike koja je stvarno veliki fanovi. Očekujemo više od 140.000 ljudi''.

Bašić je istaknuo da se ULTRA priprema cijelu godinu i da se i oni u organizaciji suočavaju s problemima poput nedostatka radne snage i poskupljenja.

''Borimo se s nižim cijenama ulaznica nego što su na zapadnom tržištu, ali dajemo maksimalan trud da što efikasnije i kvalitetnije organiziramo event, da možemo prilagoditi cijene i to organizirati na svjetskom nivou. Ulaznice će biti na vratima stadiona svaki dan za posjetitelje koji su još zainteresirani, a isto tako i na zapadnoj obali''.

Voditelj projekta ULTRA Europe Alek El-kazal istaknuo je da je sve spremno za veliko otvorenje, a i on očekuje rast broja posjetitelja, a to nam daje naslutiti broj prodanih ulaznica za sva tri dana.

''Ukupno kroz vrata ULTRA Europe festivala kroz tri dna proći će 140 tisuća posjetitelja iz 143 zemalja svijeta, pos službenim statistikama prodaje ulaznica. Nakon tri dana selimo se na naše predivne otoke Brač, Hvar i na našu finalnu stanicu putovanja u srijedu na Vis''.

Najavio je i neka od najjačih imena koja stižu na ULTRA Europe festival.

''Afrojack, Martin Garrix, Nora En Pure koja će isto ove godine prvi puta zasjati na glavnom stageu, Boris Brejcha i Steve Aoki koji za Hrvatsku kaže da mu je drugi dom''.

Dok organizatori tvrde da se pazilo, kao i svake godine, na sigurnosni aspekt, oglasila se i splitska policija.

"Pozivamo građane i posjetitelje javnog okupljanja da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika kako u prometu tako i na stadionu", priopćili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam