Menu

HTZ: Brojne turiste dočekale bočice vode s porukom dobrodošlice „Welcome to Croatia“

ZAGREB - Čak 40.000 bočica, odnosno 20.000 litara vode tijekom današnjeg dana bit će podijeljeno brojnim turistima na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama Split, Hvar (Stari Grad) i Brač (Supetar). Riječ je o akciji Hrvatske turističke zajednice koja podjelom negazirane prirodne mineralne vode s natpisom „Welcome to Croatia“ turistima želi olakšati vrijeme čekanja u gužvama te im na simboličan način izrazili zahvalnost na odabiru hrvatskih destinacija.

„Brojnim gostima koji strpljivo čekaju svoj red na naplatnim postajama i na najfrekventnijim trajektnim lukama u zemlji zahvaljujemo se osvježenjem, ovim malim znakom pažnje kojim im želimo izraziti zahvalnost što su nam ukazali povjerenje i za svoj odmor odabrali upravo Hrvatsku. Brojni su putnici bili oduševljeni ovom gestom krajem srpnja kada smo na istim lokacijama također dijelili vodu s posebnom porukom dobrodošlice, odlično su reagirali pa smo ovu akciju odlučili ponoviti i u kolovozu“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Dodajmo kako bočice negazirane prirodne mineralne vode, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut i QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje. Akcija se provodi u suradnji s Jamnicom i to u samoj špici turističke sezone tijekom koje u Hrvatskoj trenutno na dnevnoj bazi boravi više od 1,1 milijun gostiju.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam