Menu

Nataša Trslić Štambak na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji

ZAGREB - Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17. ožujka u Beogradu, sudionike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja gotovo sa svim kontinenata.

Na konferenciju iz Hrvatske stiže Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica CEE regije Grayling, koja će održati predavanje pod nazivom „Komunikacije i korporativni ugled u godini izbora“.

Po prvi puta na konferenciji sudjeluju: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španjolske, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije te mnogi drugi.

Organizator je na 21. međunarodnu PRO PR konferenciju pozvao i studente fakulteta bliskim komunikacijama, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacijskih znanosti, koji će imati mogućnost sudjelovati na svim predavanjima bez financijske naknade. Na ovogodišnjemj izdanju konferencije se očekuje više od 200 sudionika iz regije, ali i drugih država.

U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijelit i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobit će unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umjetnosti Sveučilišta u Novom Sadu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam