Menu

ULTRA Europe: Poznati su prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala

SPLIT - ULTRA Europe ove godine slavi deset godina. Ovoga će ljeta tako splitski Park Mladeži, od 12. do 14. srpnja, ponovno postati središte globalne EDM glazbene scene. Poznati su i prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala. Više donosimo u priopćenju.

ULTRA Europe deseti put za redom otvara svoja vrata elektroničkoj ekstazi, futurističkim inovacijama i nezaboravnim glazbenim trenucima. Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet, prva su otkrivena imena rođendanskog izdanja, a svaki od njih spreman je ispisati novo poglavlje u bogatoj povijesti festivala.

Nakon cijelog desetljeća svojih izdanja, ULTRA Europe postala je srž ljetnih festivala, ali i obiteljsko okupljalište za tisuće ‘Ultranauta‘ iz cijelog svijeta.

Ove će se godine festival transformirati u povijesni događaj koji se ne propušta. Zajedničku proslavu deset godina strasti, glazbe i nezaboravnih trenutaka, u gradu čije toplo srce i gostoprimstvo nadmašuju sve granice. Split i Splićani ponovno otvaraju svoja vrata, dokazujući da ULTRA Europe nije samo festival, već dom u kojemu se svatko na sedam dana može osjećati sigurno, prihvaćeno i slobodno plesati uz hitove svojih omiljenih DJ zvijezda.

Ove godine plesat će se još luđe i strastvenije jer stižu prave ikone elektroničke scene.

Organizatori potvrđuju da je potražnja Hrvata za ovom festivalskom manifestacijom nikad veća. Nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, svjetski poznatih DJ-eva, jedinstvenog ambijenta mediteranske obale, u jednoj od najsigurnijih zemalja na svijetu, festival ULTRA Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja.

Deseti rođendan festivala bit će zasigurno centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će polako otkrivati u tjednima koji dolaze - poručuju iz priopćenja.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam