Menu

Ministar Glavina iz Umaga: „Sport i sportska događanja snažno doprinose turisti

Ministar Glavina iz Umaga: „Sport i sportska događanja snažno doprinose turističkom razvoju Istre“ UMAG - Ministar turizma i sporta Tonči Glavina sudjelovao je meču na Plava Laguna Croatia Openu Umag, između Camila Uga Carabellija i Luke Mikrute.
Ministar Glavina otkrio je koliko je Vlada do sada izdvojila sredstava iz proračuna za velika sportska događanja.

"Ova Vlada od svojeg prvog mandata počela je sa snažnom podrškom ovakvim natjecanjima te smo do sada sufinancirali 130 manifestacija s iznosom većim od 43 milijuna eura. Umaški turnir jedno je od vjerojatno najvećih događanja koje sufinanciramo, koje je praćeno u cijelom svijetu i ponosni smo da je tu u Istri i Hrvatskoj". Naglasio i važnost organiziranja ovakvih događanja i istaknuo njihovu važnost za hrvatski turizam.

"Turnir ima 34 godine dugu tradiciju i po njemu je Istra prepoznata u svijetu te ju brendira kao cjelogodišnju turističku destinaciju, jer upravo sport i sportska događanja snažno doprinose njenom turističkom razvoju".
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam