Menu

Na desetom izdanju Zagreb Winter Cupa snage će odmjeriti više od 70 ekipa

ZAGREB - Ženski seniorski futsal turnir i ove godine bit će međunarodnog karaktera, a na njemu će se natjecati sve ponajbolje ekipe iz regije.

Završene su prijave za deseto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa, a ovaj, sada već tradicionalni futsal turnir za seniorke i mlađe muške kategorije (U-17, U-19 i U-21) u svom jubilarnom izdanju okupit će više od 70 ekipa. Iz organizacije poručuju kako su zadovoljni takvim odazivom.

‘‘Ponosni smo što je Zagreb Winter Cup stigao do svog desetog izdanja, a isto tako smo ponosni i na to što ekipe vole igrati ovaj turnir te se vraćaju iz godine u godinu. To potvrđuje i broj prijavljenih sastava. Želimo svima puno sreće, a mi ćemo se kao i svake godine potruditi da turnir bude na najboljem mogućem nivou‘‘, rekao je Dario Klepo iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Turnir će započeti 22. prosinca. Utakmice grupne faze odigravat će se u SD OŠ Granešina i u Boćarskom domu dok će organizatori naknadno objaviti u kojoj će se dvorani odigrati velika završnica turnira koja je na rasporedu 6. i 7. siječnja 2024. godine.

Ženski seniorski futsal turnir i ove godine bit će međunarodnog karaktera, a na njemu će se natjecati sve ponajbolje ekipe iz regije. Podsjetimo, u ženskoj kategoriji naslov ponovno brani ŽMNK Dinamo, dok su prošlogodišnji osvajači u mlađim kategorijama bili: CB Soho-Samarijanac (U-17), Caffe bar Barca (U-19) te Poliklinika Milojević (U-21).

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam