Menu

Otkrivamo tko će obraditi navijačku himnu narodnog s potpisom Ivana i Vjekoslave Huljić

ZAGREB - Navijački hit narodnog, koji je prije tri godine zaludio publiku, vraća se na velika vrata.
‘Uoči skorašnjeg Europskog nogometnog prvenstva, objavit ćemo ‘Bilo naroda’ koje autorski potpisuju Ivan i Vjekoslava Huljić, a ovaj put navijačku himnu narodnog otpjevat će vrsni mladi vokali Marko Kutlić, Matija Cvek, Vjeko Ključarić i Ivano Ljubičić, koji je ujedno i DJ naše Treće smjene’, otkrio nam je direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

Sprema se, dakle, novo lansiranje već dobro poznate pjesme koja će opet ujediniti navijače Vatrenih i nabrijati reprezentaciju na putu do novih pobjeda. Dok čekamo novu, moćnu izvedbu ‘Bila naroda’, prisjetimo se originalne verzije u izvedbi ekipe s narodnog, a koja je pratila Dalićeve izabranike na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Prva je to navijačka pjesma s potpisom Ivana Huljića koji je autor glazbe, a na tekstu je radio zajedno s Vjekoslavom Huljić. Za aranžman je bio zadužen Leo Škaro.

‘Kad su me zvali s narodnog da napišem navijačku pjesmu, jednostavno nisam mogao odbiti njihov poziv s obzirom na to da imam mamu koja svaku navijačku, bila na radiju ili televiziji, uvijek raspali do kraja i uvijek prati sve utakmice prvenstva.

Sad će moći raspaliti neku na kojoj je i sama sudjelovala’, izjavio je Ivan Huljić prilikom predstavljanja pjesme prije tri godine.

Nadao se, kako je tom prilikom i rekao, da će se svidjeti slušateljima, a da je pjesma bila pun pogodak potvrdio nam je Knok.

‘Kad pjesma zaživi među ljudima, a ‘Bilo naroda’ jest, znate da imate pravu stvar. Hvala Ivanu i Vjekoslavi Huljić što su stvorili himnu koja će dočekati još mnoga prvenstva, kao i pjevačima koji su nam se pridružili da zajedno zapalimo atmosferu i podržimo našu reprezentaciju. U novoj izvedbi pjesma će biti predstavljena uoči samog prvenstva i siguran sam da će i ovaj put odjekivati zemljom.’

Radio koji te sluša – narodni uvijek je uz Vatrene, pa i kad treba organizirati iznenađenje. Svojevremeno je njihov tajni dogovor s reprezentativcima rezultirao posebnom rođendanskom čestitkom, a slavljenik je bio Marcelo Brozović.

Sigurni smo da ćemo i tijekom ovog prvenstva imati puno razloga za slavlje.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam